Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g d'abricots secs, dénoyautés, coupés en deux
- 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
- 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
- 100 g de graines de courge
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 piment rouge, coupé en deux, épépiné, en fines lanières
- 2 clous de girofle
- 500 g de vinaigre de vin blanc
- 250 g de sucre de canne
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanais
3 Std.
Papet vaudois
55 min
Cake aux branches
1ωρ. 10 λεπτ.
Riz à la tomate
30 λεπτ.
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Tarte au chocolat au lait et fraises
4u. 45min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Geen beoordelingen
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Gâteau à l'Ovo
55 min