Chutney de courge et d'abricots

Chutney de courge et d'abricots

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
3 bocaux

Ingrediënten

  • 1 oignon coupé en deux
  • 150 g d'abricots secs, dénoyautés coupés en deux
  • 500 g de chair de potiron p. ex. hokkaido, en morceaux
  • 1 morceau de gingembre, frais (env. 3 cm), en fines tranches
  • 100 g de graines de courge
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre noir en grains
  • 1 piment rouge coupé en deux, épépiné, en fines lanières
  • 2 clous de girofle
  • 500 g de vinaigre de vin blanc
  • 250 g de sucre de canne

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Eiwitten 14 g
Calorieën 3029 kJ / 724 kcal
Vetten 16 g
Vezels 10.6 g
Koolhydraten 122 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...