Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa quebrada
- 300 g farinha
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora cortado em pedaços
- 500 g batata s/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
150
g queijo Taleggio cortado em fatias
of 150 g queijo Brie cortado em fatias -
150
g presunto Tirol cortado em fatias
of 150 g fiambre cortado em fatias
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panquecas com tâmaras e frutos secos
15min
Salada de massa de verão
30 Min
Queques de tangerina, mel e gengibre
1 Std.
Olhos vermelhos
40min
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
4 Std.
Mousse de chocolate de São Tomé e Príncipe
2h
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8 Std. 30 Min
Panquecas de aveia e requeijão com banana e molho de frutos vermelhos
30 Min
Arroz de salmonete
1h 45min
Bolo fitness de proteína e maçã
1 Std.
Ceviche no ananás
6h 15 min
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1 Std. 15 Min