Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa quebrada
- 300 g farinha
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora cortado em pedaços
- 500 g batata s/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
150
g queijo Taleggio cortado em fatias
of 150 g queijo Brie cortado em fatias -
150
g presunto Tirol cortado em fatias
of 150 g fiambre cortado em fatias
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1h 15min
Pão de banana
1 Std. 50 Min
Waffles alternativos com molho de caramelo vegan
50 Min
Piza branca de Inverno
1h 25min
Duchesses pretos com ricota, tomilho e mel
50 Std.
Flans de ervilhas com creme de iogurte e hortelã
1 Std. 40 Min
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29h 50min
Piza paneer tikka
2h
Semifrio de chocolate e avelã
8h 30min
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30min
Pudim de pão com frutos do bosque
55 Min
Tarteletes de noz pecan
2h 25min