Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bateador
- 240 g de suero de leche (ver tip)
- 120 g de aceite vegetal
- 180 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 300 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de colorante, rojo
- 3 huevos
- 360 g de harina de trigo
- 2 cdas de cocoa en polvo
- 2 cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal
Glaseado
- 240 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 90 g de queso crema, en cubos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 300 g de azúcar glass
Montaje
- 500 g de chispas de chocolate blanco
- 1 ½ cdita de aceite de coco
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 148 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min
Betún de queso crema
5min
Betún de queso crema
5min
Cake pops de chocolate
4 Std. 50 Min
Pastel de chocolate
45 min
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Galletas con chispas de chocolate
1 godz.
Garibaldis de chocolate
50 min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 Std. 30 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 godz. 30 min
Betún de mantequilla básico
10min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.