Apparaten en accessoires
绿花椰菜杏仁汤
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
洋葱 一切四1 个
-
特级初榨橄榄油 (见要诀)1 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
绿花椰菜 ,切小块340 克
-
冷冻玉米粒 约170克170 克
-
蔬菜高汤 (见要诀)700 克
-
新鲜嫩菠菜60 克
-
杏仁黄油 (见要诀)40 克
-
海盐 ,调味用
-
微型菜苗 ,调味用(可省略)
-
黑胡椒粉 ,调味用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
77 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
770.4 kJ /
184.1 kcal
Vetten
10 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
21.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 recepten
China
China