Apparaten en accessoires
西葫芦白豆汤
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
洋葱 一切四1 个
-
蒜头2 瓣
-
特级初榨橄榄油 (见要诀)20 克
-
西葫芦 ,切小块500 克
-
蔬菜高汤 (见要诀)500 克
-
罐装意大利白豆 ,清洗后沥干约500克,见要诀800 克
-
海盐 ,调味用
-
黑胡椒粉 ,调味用
-
帕玛森奶酪粉 装饰用,可省略
-
特级初榨橄榄油 装饰用
-
白吐司,方形,切片 ,上菜用(可省略)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
44.6 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
1320.8 kJ /
315.7 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
11.7 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
排骨炖酸菜
40min
卤煮火烧
2u. 10min
酸菜鸭血炖豆腐
35min
羊肉片汤
40min
面疙瘩汤
30min
萝卜炖牛肉
2u. 25min
东北乱炖
50min
炒肝
1u. 35min
白菜豆腐汤
35min
牛肉饺子汤
Geen beoordelingen
火腿鸡豆花
Geen beoordelingen
番茄豆腐鳕鱼
Geen beoordelingen