Apparaten en accessoires
红菜头拿铁(产后)
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 人份
Ingrediënten
-
牛奶500 克
-
红菜头 ,去皮,切约2厘米块90 克
-
蜂蜜 见要诀,可省略2 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
蜂蜜 ,调味用(见要诀)1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
81.2 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
442.8 kJ /
105.8 kcal
Vetten
4.3 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
新手妈妈营养餐
14 recepten
China
China