Apparaten en accessoires
小羊排配花椰菜泥(产后)
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
花椰菜泥
-
白花椰菜,切小朵500 克
-
黄油50 克
-
奶油乳酪 见要诀70 克
-
海盐 ,调味用(见要诀)1 小撮
-
黑胡椒粉 调味用1 小撮
羊排
-
面包 撕碎130 克
-
海盐 (见要诀)¼ 茶匙
-
斯佩尔特小麦面粉 裹面用2 - 3 汤匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
羊排8 块
-
橄榄油 ,煎至用4 - 5 汤匙
-
菠菜青酱 ,上菜用(见要诀)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
546.8 mg
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
4453.8 kJ /
1064.5 kcal
Vetten
87.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
36.4 g
Koolhydraten
27.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
新手妈妈营养餐
14 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
肉炒黑木耳白菜
30min
小鸡炖蘑菇
40min
红烧猪蹄
2u. 10min
皮冻
13u. 30min
肉炒蒜薹
25min
肉烧豆角
45min
杭椒炒猪肝
20min
排骨炖土豆
55min
番茄肉片
30min
葱爆羊肉
25min
土豆炖牛肉
1u. 35min
蒜泥白肉
1u.