Apparaten en accessoires
姜黄白花椰菜汤(产后)
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
特级初榨橄榄油20 克
-
京葱 取白色部分,切薄片160 克
-
土豆 去皮,切约3-5厘米块200 克
-
姜黄粉1 茶匙
-
香菜籽粉½ 茶匙
-
孜然粉¼ 茶匙
-
红辣椒粉 (可省略)¼ 茶匙
-
白花椰菜,切小朵500 克
-
鸡肉高汤,自制的 (见要诀)800 克
-
盐 ,调味用(见要诀)¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,调味用2 小撮
-
黄洋葱 ,切薄片,装饰用100 克
-
生腰果 ,装饰用40 克
-
特级初榨橄榄油 ,煎菜用1 - 2 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
483.1 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
1357.9 kJ /
324.6 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
33.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
新手妈妈营养餐
14 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
排骨炖酸菜
40min
卤煮火烧
2u. 10min
酸菜鸭血炖豆腐
35min
羊肉片汤
40min
面疙瘩汤
30min
萝卜炖牛肉
2u. 25min
东北乱炖
50min
炒肝
1u. 35min
白菜豆腐汤
35min
牛肉饺子汤
Geen beoordelingen
火腿鸡豆花
Geen beoordelingen
番茄豆腐鳕鱼
Geen beoordelingen