Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa barbacoa
- 3 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 250 g de puré de jitomates maduros
- 120 g de agua
- 90 g de vinagre de vino blanco
- 70 g de azúcar mascabado
- 70 g de mostaza
- 30 g de salsa Inglesa
- 1 - 1 ½ cdita de chile molido, (cualquier tipo)
- 2 cditas de paprika, ahumada y molida
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal
Costillas de cerdo
- 700 g costilla de cerdo, cortado en trozos (3 cm x 10 cm) (ver tip)
- 15 g jengibre, cortado en rodajas (2 mm)
- 400 g agua
- 600 g de papas, en trozos (3 cm)
- ½ cdita de sal, o al gusto
- aceite de canola, para freír
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2j 15 menit
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Costillas teriyaki
1h 30min
Chow Mein
55 min
Arroz con cerdo a las 5 especias TM6
50 min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10min
Costillas de cerdo agridulces
40 min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Pollo entero a la cerveza
2h
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2h
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 Std. 30 Min