Compatibele versies
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile, pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de coco
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 2 œufs
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 yaourt au soja, non sucré (125 g)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre de cacahuète
10 Min
Porridge pomme et flocons d'avoine
30 Min
Pâte à tartiner au cacao végane
15 Min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5u. 40min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20 Min
Pancakes laotiens
15 Min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1 Std. 30 Min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6 Std. 15 Min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 Min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40 Min
Mousse au chocolat sans œuf
3 Std. 15 Min
Pancakes aux flocons d'avoine
45 Min