Compatibele versies
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile, pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de coco
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 2 œufs
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 yaourt au soja, non sucré (125 g)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 22.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau petit-déjeuner
40min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Mousse au chocolat sans œuf
3ωρ. 15 λεπτ.
Muffins à la carotte, glaçage végan
55 min
Crêpes au lait de coco et à la farine de riz
1 godz. 15 min
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40min
Cookies aux pépites de chocolat sans lactose et sans œuf
20min
Yaourt végétal au lait d'amande
12 Std. 15 Min
Verrine popcorn sans œufs
1 godz. 30 min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1 godz.
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55 min
Pâte à tartiner au cacao végane
15 Min