Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten

3.1 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 parts

Ingrediënten

  • huile pour le moule
  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 10 g d'huile de coco
  • 250 g de haricots rouges en conserve égouttés et rincés
  • 2 œufs
  • 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • ½ c. à soupe d'extrait naturel de vanille
  • 10 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 yaourt au soja non sucré (125 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 22.6 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 767.9 kJ / 183.8 kcal
Vetten 8.9 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 17.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...