Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
of 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Voeding
- per 1 borcan
- Calorieën
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremă de brânză cu ridichi
5 min
Pește gras sous-vide
1sa 5 dk
Pește slab sous-vide
Geen beoordelingen
Vinete sotate (400 g)
Geen beoordelingen
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Pâine de alac
1 Std. 45 Min
Gem de prune
50 Min
Nectar de fructe
10 min
Gem de zmeură
45min
Gem de fructe tradițional
55min