Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g minyak goreng
- 150 g ketumbar segar, termasuk akar dan batang
- 1 batang serai segar, bagian putih saja
- 3 - 6 cabai rawit, sesuai selera
- 20 g bawang merah
- 10 g siung bawang putih
- 5 g lengkuas segar
- ½ sdt jinten putih bubuk
- ½ sdt ketumbar bubuk
- ½ sdt lada putih bubuk
- 2 sdt gula
- 1 sdt terasi (4 g)
- 50 g santan (suhu ruang)
- 50 g kecap ikan
- 20 g sari jeruk nipis
- 150 g kacang panjang, potong sepanjang 2 cm
- 200 g zukini, potong dadu
- 500 g paha ayam, tanpa kulit, tanpa tulang, potong strip (2 cm)
- 10 g biji lada hijau (optioneel)
- 6 daun jeruk purut segar, tulang daun dibuang
- 30 g daun basil Thailand, dicincang
- 150 g air
- 150 g santan (suhu ruang)
- 80 g paprika hijau, potong kecil-kecil
- 100 g tomat ceri, dipotong bagi dua
- Voeding
- per 1 porsi
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g