Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 opakowanie boczku parzonego, w plastrach (100 g)
- ¼ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
- 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
- 1 czubata łyżka prażonej cebulki, gotowej
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- 150 g soli gruboziarnistej (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 1990 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 58848 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Koncentrat bulionu wołowego
1h 20min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15 min
Tepache
120 Std. 20 Min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 Std. 15 Min
Przyprawa uniwersalna
5 min
Konfitura z płatków róży
15 min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3h 20 min
Sól cytrusowa
40 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Cukier jabłkowo-cynamonowy
5 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Pielmieni
1u. 10min