Compatibele versies
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 gruszek (ok. 2000 g), twardych
- 120 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1800 g wody
-
1
laska cynamonu, przełamana na pół
of 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego - 6 goździków
- 400 g cukru
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 2253.4 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 133.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 8.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 λεπτ.
Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)
1ωρ.
Syrop malinowy
1 Std. 25 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45min
Dżem z jabłek i kiwi
40 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1ωρ. 30 λεπτ.
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 Min
Dżem malinowy
40 Min
Sok z ciemnych winogron
40 Min