Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 2000 g pełnotłustego mleka
- 1 laska wanilii, przekrojona wzdłuż na pół
- 120 g jogurtu naturalnego
- 60 - 80 g cukru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 593 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jogurt naturalny
11h 10min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt z borówkami
13 Std.
Jogurt z musem z owoców leśnych
12h 30 phút
Karmelowy budyń
1h
Jogurt naturalny na Varomie
12h
Orzeszki ziemne w karmelu
1h 30min
Gęsty budyń – 600 g
15min
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Jogurt waniliowy
12 Std. 20 Min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min