Jamaicansk kylling med jerk-krydderi

Jamaicansk kylling med jerk-krydderi

4.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portioner

Ingrediënten

Jerkkrydderi
  • løg halve
    50 g
  • rød chili, frisk
    1
    1 tsk chili, tørret i flager
  • fed hvidløg
    1
  • eddike
    20 g
  • farin
    15 g
  • olivenolie
    15 g
  • nellike, stødt
    1 knivspids
  • sød paprika
    1 spsk
  • salt
    2 tsk
  • soyasauce
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    ⅓ tsk
  • rom mørk
    1 spsk
  • spidskommen, stødt
    ½ tsk
  • timian, tørret
    1 knivspids
  • kanel, stødt
    ⅓ tsk
  • muskatnød, stødt
    2 knivspids
  • tomatpure
    20 g
  • ingefær, stødt
    ⅓ tsk
Jerkkylling
  • kyllingebrystfilet
    600 g
    600 g kyllingelår, med eller uden skind, med ben
  • rosmarin, frisk
    1 kviste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 473 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 1414.3 kJ / 338 kcal
Vetten 18.3 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen