Piadinabrød med pulled chicken og auberginespread

Piadinabrød med pulled chicken og auberginespread

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
6 stykker

Ingrediënten

Piadinadej
  • mælk
    300 g
  • honning
    10 g
  • olivenolie
    20 g
  • hvedemel 10% proteinindhold
    500 g
  • bagepulver
    15 g
  • salt
    1 tsk
Pulled chicken
  • røget bacon skåret i tern eller skiver
    40 g
  • hvidløgspulver
    1 knivspids
  • farin
    10 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    25 g
  • sød paprika
    1 tsk
  • salt
    ½ tsk
  • æblecidereddike
    30 g
  • spidskommen, stødt
    1 tsk
  • kyllingelår, uden skind og ben (ca. 500 g), skåret i mindre stykker (5 cm)
    5
  • vand
    500 g
  • aubergine skåret i mindre stykker
    300 g
  • citronsaft
    20 g
  • persille, frisk kan undlades
    3 kviste
  • tahini
    20 g
  • fed hvidløg
    ½
  • salt
    ¼ teske
  • barbecuesauce
    50 g
Tilberedning af Piadinabrød
  • hvedemel til at drysse med
  • agurk skåret i skiver
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 stykker

Natrium 5000 mg
Eiwitten 158 g
Calorieën 17167 kJ / 4103 kcal
Vetten 171 g
Vezels 28 g
Verzadigd vet 42 g
Koolhydraten 477 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen