Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)
- 150 g uien, in plakjes (1 cm)
- 1500 g water
- 1 tl zout
-
150
g witte azijn, 10%
of 150 g ciderazijn - 10 g zout
- 10 g suiker
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 12 zwarte peperkorrels
- 4 tl mosterdkorrels
- 8 pimentbessen
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Basis kippenbouillon
35 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Fruitnectar
10min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min