Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)
- 150 g uien, in plakjes (1 cm)
- 1500 g water
- 1 tl zout
-
150
g witte azijn, 10%
of 150 g ciderazijn - 10 g zout
- 10 g suiker
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 12 zwarte peperkorrels
- 4 tl mosterdkorrels
- 8 pimentbessen
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Chocolade babka
3 godz.
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Basis karamel
25 Min