Ananas cuit sous vide au caramel

Ananas cuit sous vide au caramel

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
12 morceaux

Ingrediënten

  • 1 ananas frais (environ 700 g)
  • 450 g de caramel liquide séparé (225 g + 225 g)
  • 2 anis étoilés séparés (1+1)
  • 20 baies de poivre rose séparées (10 + 10)
  • eau pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
  • 30 g de jus de citron
  • glace ou sorbet à la noix de coco, pour servir
  • pistaches, non salées, décortiquées pour décorer
  • 6 feuilles de menthe pour décorer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 morceaux

Natrium 185.7 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 1539 kJ / 367.8 kcal
Vetten 6.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 78.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...