Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine

Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 800 g di acqua
  • 200 g di riso jasmine
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio di oliva
  • 800 g di verdure miste a pezzi (circa 2-3 cm) (vedere consigli)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 20 g di salsa di soia
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 130 g di seitan a fette (circa 5 mm)
  • 20 g di olio di sesamo
  • 10 g di cipollotto verde (optioneel) a fette sottili (circa 2-3 mm)
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (optioneel) per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1291 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1954 kJ / 467 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 68.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...