Apparaten en accessoires
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u.
16 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen80 g
-
bruine suiker150 g
-
eierdooiers6
-
tahin70 - 80 g
-
melk270 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout2 snuifjes
-
room, min. 30% vet550 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
kokosolie40 g
-
honing20 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
125 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1411.3 kJ /
337.3 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème pâtissière
15min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Mout milkshake
10min
Marshmallows
2u. 30min
Glazuur
5min
Mini monsters
1u. 25min
Candy Cane-koekjes
1u. 45min
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Witte chocolade cheesecake
16u.