Apparaten en accessoires
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u.
16 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen80 g
-
bruine suiker150 g
-
eierdooiers6
-
tahin70 - 80 g
-
melk270 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout2 snuifjes
-
room, min. 30% vet550 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
kokosolie40 g
-
honing20 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
125 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1411.3 kJ /
337.3 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan cheeseburgers
10u.
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Vegan kruimeldeeg
45min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Chocolade toffee cake
2u.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Worteltaart
2u.
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min