Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 104.3 g
- Vetten
- 77.8 g
- Verzadigd vet
- 30.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 660.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2h 15min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Crème fouettée
10 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Meringue
10 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Tarte au sucre
45min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Compote de pommes
20 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 Std. 35 Min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h