Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 104.3 g
- Vetten
- 77.8 g
- Verzadigd vet
- 30.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 660.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote de pommes
20min
Crème fouettée
10min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Velouté de légumes
45min
Tarte au sucre
45min
Purée de chou-fleur
25min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50min
Crème glacée à la mangue
2 Std. 20 Min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h