Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'abricots, coupés en deux et dénoyautés
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 100.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 18.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture de prunes
45min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Geen beoordelingen
Gelée de groseille
50 Min
Confiture de myrtilles
Geen beoordelingen
Confiture avec sucre gélifiant
30 Min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Confiture de mûres et de poires
45min
Confiture de pêches et de bananes
50 Min
Confiture de framboises
1h 5min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min