Confiture d’abricots

Confiture d’abricots

4.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 bocaux

Ingrediënten

  • 1000 g d'abricots coupés en deux et dénoyautés
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 50 g de jus de citron, fraîchement pressé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Natrium 18.4 mg
Eiwitten 2.4 g
Calorieën 1719.6 kJ / 411 kcal
Vetten 0.7 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 100.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...