Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)

Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)

4.3 183 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Stück

Ingrediënten

  • Wasser
    300 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Mehl
    450 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Hartweizengrieß und etwas mehr zum Ausstreuen
    200 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    2 TL
  • Öl zum Bestreichen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 1170 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 2664 kJ / 637 kcal
Vetten 3 g
Vezels 10.6 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 133 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...