![Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne) Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/162bca1bf11422efc0825b027e588a08/Derivates/8fd3a2267148bcf178d93e3742af11a1e46e8d7c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 450 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 200 g Hartweizengrieß und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- Öl zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2664 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 133 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 мин.
Süßes Brot mit Konfitüre
9 Std.
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1u. 10min
Mini-Focaccine
3h 30 min
Feta-Briouats mit Pistazien
1h
Rumänische Frischkäsewecken
2h
Pizza Napoletana
13h
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1h
Fladenbrot
2h
Orient-Fladenbrote
1h
Pfannenbrot
1ч. 5 мин.