![Vollkorn-Fladenbrot Vollkorn-Fladenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73eb26b1-ddbd-4238-adc8-6bd23f7ef231/Derivates/b1f6659a-d168-4967-bdd8-d858335bd296.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 10 g Trockenhefe
- 1 TL Honig
- 150 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizen-Vollkornmehl
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Eigelb
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbiskern-Bagels
1h 30min
Pfeffer-Brötchen
2 Std.
Veganes Baklava
2 Std. 40 Min
Sesam-Stangen
1hod.
4-Korn-Minis
45min
Croissants
6 godz. 30 min
Möhren-Käse-Bagels
2 godz. 25 min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
Fladenbrot
2 Std.
Frühstückshörnchen
1 Std. 20 Min
Orient-Fladenbrote
1hod.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.