Vollkorn-Fladenbrot

Vollkorn-Fladenbrot

3.7 24 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
2 Stück

Ingrediënten

  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    350 g
  • Trockenhefe
    10 g
  • Honig
    1 TL
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
    150 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    350 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Eigelb
    1
  • Schwarzkümmel-Samen
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 19 g
Calorieën 2209 kJ / 528 kcal
Vetten 8 g
Vezels 13 g
Koolhydraten 102 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...