Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
辣酱牛肉
- 300 克 牛肉 ,切条(每条1厘米)
- 20 克 酱油
- 20 克 辣椒酱 (见要诀)
- 10 克 麻油
- 10 克 红糖
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
调味酱汁
- 1 个 苹果 (红苹果或青苹果),去皮,一切四
- 1 个 黄洋葱 ,一切二
- 1 个 蒜头
- 10 克 柠檬汁
- 20 克 味醂
- 10 克 酱油
- 20 克 辣椒酱 (见要诀)
- 20 克 麻油
- 10 克 红糖
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 水
蒸蔬菜和摆盘
- 200 克 泰国香米
- 1200 克 水
- 1 茶匙 盐
- 100 克 新鲜菠菜叶 ,撕成片
- 100 克 新鲜白蘑菇 或100克新鲜香菇,切片(每片1厘米)
- 2 茶匙 麻油
- 4 个 蛋
- 盐 ,调味用
- 100 克 西葫芦 ,切细条(每条5毫米 x 3厘米)
- 1 根 胡萝卜 ,切细条(每条5毫米 x 3厘米)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2218.3 kJ / 528.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1461 mg