Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 200 g d'emmental, râpé
- 300 g de lardons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3534.5 kJ / 841.3 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1304 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains aux lardons et au romarin
2 Std. 55 Min
Gressins au romarin
1h 40min
Petits pains au lait
1h 45min
Petites baguettes épi au chorizo
3h 30min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2 godz. 35 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Madeleines jambon-comté
1sa 35 dk
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min