Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
of 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4 godz. 15 min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Foie de pato
33 Std.
Yogur con coulis de fresa y virutas de chocolate
13 Std.
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Terrinas de foie trufado
74 godz.
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Lemon curd (Espesar)
20min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min