![Foie gras (al vacío) Foie gras (al vacío)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd04c6b0-d8fb-4408-a753-382a5c7a588b/Derivates/349b482e-12b5-417c-9949-e8f1f21b9b58.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
of 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Bombones de oricios
4h 20min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 godz.
Terrinas de foie trufado
74h
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Ensalada polaca con salsa tártara
45min
Foie de pato
33hod.
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 godz. 15 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min