Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
of 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50 min
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3 Std. 30 Min
Sopa de cebolla (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Lemon curd (Espesar)
20 λεπτ.
Foie de pato
33h
Bechamel
15min
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5 godz.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Terrinas de foie trufado
74h