Apparaten en accessoires
Pão etíope (Injera)
Voorbereiding. 20min
Totaal 48u. 25min
8 unidades
Ingrediënten
-
farinha de teff (ver dica)250 g
-
água500 g
-
sal2 pitadas de
-
Óleo (optioneel) q.b. p/ untar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Natrium
40.6 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
480.1 kJ /
114.8 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
22.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
15 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Piza com base de legumes espiralizados
Geen beoordelingen
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
35min
Panquecas de grão
20min
Millet com legumes e molho tahini
45min
Tacos de lentilhas
1u.
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30min
Sumo verde
10min
Sumo verde
10min
Pães de cenoura e cereais
15u.
Chucrute branca ou roxa
144u.
"Tofu" de lentilhas vermelhas
8u. 30min
Bebida de aveia e tâmara
20min