Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ chouriço de carne cortado em rodelas
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1153.5 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 391.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Fogaça
3ωρ.
Bolo de canela
40 Min
Tabuleiro doce
50 Min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4h 30min
Bola de bacon e tomate seco
50 Min
Mojito de cerveja
5 min
Bom-bocado
1h 15min
Pão com chocolate
2 Std.
Bolo de ananás Retro na Varoma
1ωρ.
Pão de ló de Margaride
1h 15min
Pudim de ovos
45min