Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ chouriço de carne cortado em rodelas
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1153.5 kJ / 275.7 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 391.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colchão de noiva
1ωρ. 10 λεπτ.
Bola de carne
1h 20min
Pudim de ovos
45 λεπτ.
Bolo de ananás Retro na Varoma
1ωρ.
Queques de laranja
30 Min
Pão-de-ló de Vizela
1h 40min
Bola doce mirandesa
1 Std. 50 Min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45min
Pão rústico de azeitona
3h 15min
Feijoada à marinheiro
1ωρ.
Bola de azeite
2h 35min
Rissóis de atum
2sa