美式烘肉卷

美式烘肉卷

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
16 片

Ingrediënten

  • 400 克
  • 带壳的
    4 颗
  • 白面包 (新鲜或隔夜的),切小块
    50 克
  • 牛奶
    100 克
  • 涂抹用
  • 20 克
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)
    800 克
  • 打散的
    2 颗
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 甜红辣椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Eiwitten 13 g
Calorieën 694 kJ / 166 kcal
Vetten 12 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen