Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 瓣 蒜头
- 800 克 猪肩肉 ,去骨去筋膜,切成同样大小 (约5-6大块)
- 110 克 洋葱 ,切薄片
- 1 枝 新鲜迷迭香
- 225 克 水
- 170 克 苹果醋
- 1 茶匙 蔬菜高汤酱
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 510 克 烧烤酱
- 盐 ,依个人口味调整
- 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 绿叶生菜
- 6 个 汉堡餐包
- 紫洋葱 ,切薄片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg