青葱煮小牛胸腺
TM6 TM5

青葱煮小牛胸腺

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 克 小牛胸腺
  • 250 克 白醋
  • 750 克 冷水
  • 600 克 水
  • 冰水
  • 冰块
  • 300 克 青葱 ,切碎
  • 2 瓣 蒜头
  • 30 克 橄榄油
  • 1 - 2 小撮 盐 ,依个人口味调整
  • 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
  • 100 克 白葡萄酒
  • 100 克 稀奶油(含脂量30-40%)
  • 甜椒 ,依个人口味调整

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2280 kJ / 545 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
45 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten