Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 170 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 170 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp natural vanilla extract (optional)
Filling
- 100 g jam (strawberry or raspberry - see Tip)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
- 1 tbsp icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565.5 kJ / 374.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 396.3 mg
Alternatieve recepten
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Classic trifle
4h
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Chocolate butter cream
10 Min
Lamington swiss roll
25u. 40min
Rhubarb crumble
45min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Classic Flapjack
55min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Butterfly Cakes
1h