Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 克 橄欖油
- 3 粒 蒜頭
- 500 克 小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)
- 100 克 白酒
- 150 克 洋蔥 ,切半或4等分
- 10 克 麵粉
- 70 - 80 克 生火腿, 切塊
- 1 大匙 紅椒粉
- 400 克 肉類高湯
- 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 600 - 700 克 冷凍綜合蔬菜
- 4 顆 水煮蛋 ,切4等分
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg