Compatibele versies
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Somonul și cartofii
- unt, pentru uns tava Varoma
- 4 fileuri de somon proaspăt, fără piele (120-200 g fiecare, cca. 2 cm grosime)
- 1 lămâie, preferabil bio, doar zeama, plus coaja rasă, pentru sosul de ciuperci
- 1 ½ linguriță sare
- 1 priză piper, proaspăt măcinat
- 500 g apă
- 600 g cartofi, tăiați bucăți (2-3 cm)
Sosul cremos de ciuperci
- 100 g șalote, tăiate jumătăți
- 10 g unt
- 300 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 50 g vin alb, sec
- 50 g smântână
-
200
g brânză topită (de ex. La vache qui rit®)
of 200 g cremă de brânză - 2 prize nucșoară măcinată
- sare, după gust
- piper, proaspăt măcinat, după gust
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45 min
Popcorn cu caramel sărat
1u. 55min
Paste cu lămâie
35 min
Desert cu mango și fructul pasiunii
15 min
Chebureci ucraineni
Geen beoordelingen
Cocktail Bellini
5 min
Margarita cu cocos
Geen beoordelingen
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Supă cu tăiței
35 min
Mousse de iaurt cu limetă și coulis de căpșune
Geen beoordelingen
Risotto
40 Min
Mousse de zmeură și limetă
5 min