Compatibele versies
Solomillos de pollo al estilo Kentucky (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para rebozar
- 200 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de paprika
- 1 cdita de ajo en polvo
- ½ cdita de curry en polvo
- ½ cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de eneldo, seco
Para macerar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de paprika dulce
- 1 cda de tomillo seco
- 1 cda de mejorana seca
- 1 cda de estragón seco
- 1 cda de eneldo, seco
- 1 cdita de curry en polvo
- 1 cda de sal
- 2 pizcas de pimienta molida
- 220 g de harina de trigo
- 110 g de fécula de maíz
- 360 g de agua
- 700 g de tiras de pechuga de pollo
Para freír
- 500 g de aceite vegetal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 221.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Tacos al pastor chilangos
40 min
Flan de queso manchego
3h
Pollo con mole TM6
1h
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Sándwich olímpico
3h
Papas con chorizo
40 min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Huevos motuleños
45 Min
Cocina en niveles: arroz, pescado y brócoli - Demo - presentadores
35 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min