Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 油
- 300 克 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、韭蔥),切成小塊(詳見要訣)
- 1 粒 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切成八等分
- 50 克 蕃茄泥
- 4 根 新鮮綜合香草 (如:鼠尾草、迷迭香),只取葉子(詳見要訣)
- 100 克 粗鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)
- 30 克 紅葡萄酒
- 1 小片 乾燥月桂葉
- 300 克 牛絞肉 ,切丝
- Voeding
- per 400 克
- Calorieën
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg