Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g mleka, plus dodatkowo 1 łyżeczka do posmarowania chleba
- 560 g mąki pszennej chlebowej, typu 750, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 30 g mleka w proszku
-
20
g świeżych drożdży, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży - 2 jajka, w temp. pokojowej
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 50 g cukru
- 1 żółtko
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1261.7 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 298.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Chleb portugalski (Pão de água)
4u.
Chleb jogurtowy
3u.
Francuska bagietka
3h 50min
Bagietki rustykalne
15h
Skandynawskie bułeczki z nadzieniem marcepanowym (Semlor)
2u. 30min
Małpi chlebek
3u.
Bułki z mlekiem skondensowanym
1h 15 min
Rogale śniadaniowe
2h 10min
Bułeczki śniadaniowe
1h 45min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4h 30 min
Bajgle z makiem
1h 25min