Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Bramborové placky s česnekovým dipem
1 Std.
Zeleninová kapsa
45min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7h 10min
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1 Std. 50 Min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 Std. 50 Min
Snídaně s lososem a avokádem
20 Min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 Std.
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Pomazánka s čedarem a česnekem
10 Min