冰皮和菓子

冰皮和菓子

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
20 顆

Ingrediënten

梅子豆沙餡
  • 梅粉
    5 克
  • 冰梅乾
    15 克
  • 白豆沙
    300 克
冰皮
  • 細砂糖
    150 克
  • 海藻糖
    70 克
  • (含 200 克 冰皮用,和 500 克 蒸煮用水)
    700 克
  • 蓬萊米粉
    90 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 白油 操作冰皮用。
    少許
  • 食用色素 (例如:紅、黃、藍、綠色)
    少許
  • 熟玉米粉
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 顆

Natrium 37.6 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 593.5 kJ / 141.9 kcal
Vetten 0.2 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 33.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...