Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di tè matcha in polvere
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- burro q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Salsa alle ciliegie
- 250 g di ciliegie, denocciolate
- 30 g di zucchero
- 5 g di fecola di patate
- 40 g di vino bianco secco
Crema
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
Terminare la preparazione
- 50 g di limoncello
- 1 cucchiaino di tè matcha in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1171 kJ / 279.9 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 162.2 mg
Alternatieve recepten
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 godz. 30 min
Pan di Spagna
1h
Cupcake mimosa
1h
Fruttone leccese al cioccolato
1 godz. 40 min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5óra
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2óra
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h