黃豆燉牛腱

黃豆燉牛腱

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 1400 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 嫩薑 切片
    20 克
  • 牛腱 對半切,預先川燙去血水
    200 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 791.6 mg
Eiwitten 14.7 g
Calorieën 666.2 kJ / 159.2 kcal
Vetten 4.6 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 313.8 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...