Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 克 水
- 30 克 醬油
- 15 克 糖
- 10 克 米酒
- 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
- 20 克 嫩薑 ,切片
- 200 克 牛腱 ,對半切,預先川燙去血水
- 40 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 666.2 kJ / 159.2 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 313.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 791.6 mg