洋蔥鮭魚清湯

洋蔥鮭魚清湯

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切細絲
    100 克
  • 1000 克
  • 新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)
    200 克
  • 板豆腐 切塊(約3公分)
    60 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 219.4 mg
Eiwitten 23.6 g
Calorieën 1134.7 kJ / 271.2 kcal
Vetten 16 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 1603.8 g
Koolhydraten 7.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...