Apparaten en accessoires
花生豬腳湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
2 人份
Ingrediënten
-
嫩薑 切片15 克
-
水1000 克
-
豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水600 克
-
甘草1 片
-
白胡椒粒3 粒
-
罐頭花生 洗淨,備用100 克
-
鹽½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
330.3 mg
Eiwitten
43.6 g
Calorieën
2609.9 kJ /
623.8 kcal
Vetten
45.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8419.6 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan