Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 1000 克 水
- 600 克 豬腳 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
- 1 片 甘草
- 3 粒 白胡椒粒
- 100 克 罐頭花生 ,洗淨,備用
- ½ 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2609.9 kJ / 623.8 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 8419.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 330.3 mg