Apparaten en accessoires
Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
10 unidades
Ingrediënten
Gelatina de anís
-
2 hojas de gelatina
-
10 - 12 cerezas
-
100 g de agua
-
100 g de licor de anís
-
cubitos de hielo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 unidades
Natrium
6.3 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
739.8 kJ /
177 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 151
37 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Cava (Gazpacho de manzana)
9u. 10min
Macedonia de frutas en papillote
20min
Julepe de melocotón
2u. 10min
Sorbete de tomate
5min
Sangría sin alcohol
5min
Semifrío de membrillo
8u. 30min
Mermelada de verano
55min
Tarta de cerezas
2u.
Batido valenciano
5min
Vasitos de mandarina y chocolate
40min
Limonada madrileña
40min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4u. 20min