Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de anís
- 2 hojas de gelatina
- 10 - 12 cerezas
- 100 g de agua
- 100 g de licor de anís
- cubitos de hielo
- Voeding
- per 10 unidades
- Calorieën
- 739.8 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Licor de chocolate blanco
1h 20 min
Helado de regaliz
4 Std. 15 Min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 min
Corte de semifrío de chocolate
4h 10min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30 min
Licor de huevo
15min
Brebaje sangriento
5min
Menú: Vichyssoise. Salmón con espárragos verdes y salsa de queso manchego. Quesillo de yogur
1h 10 min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1 Std. 40 Min
Licor de chocolate y café
50 min
Rollitos de pollo con salsa agridulce
45 min
Tronco de pan relleno
2j 15 menit