螃蟹糯米饭

螃蟹糯米饭

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鲜泥蟹 (约600克),洗净
    2 只
  • 绍兴花雕酒
    2 汤匙
  • 新鲜姜 ,切成8片
    2 公分
  • 青葱 ,切成4公分长
    1 小支
  • 小红葱
    50 克
  • 食油
    30 克
  • 虾米 洗净
    15 克
  • 香蕉叶 ,剪成圆形片(直径18公分)
    1 片
  • 干香菇 浸软,去蒂,挤干,切丁
    4 朵
  • 腊肠 去衣,切丁
    100 克
  • 糯米 洗净
    450 克
  • 酱青
    1 ½ 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 1000 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 732 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 2606 kJ / 623 kcal
Vetten 16 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 99 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...