![Albóndigas a la menta con salsa teriyaki Albóndigas a la menta con salsa teriyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4df8242-53a1-4e4a-8234-38609e7eb850/Derivates/9c36faba-286e-4687-a4b1-a7ff9873ea85.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 2 dientes de ajo
- 2 cucharaditas de jengibre molido
- 1 cucharadita de canela en polvo
- 10 g de cilantro fresco (sólo las hojas)
- 10 g de menta fresca (sólo las hojas)
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 lima (sólo su jugo)
- 300 g de carne picada
- 300 g de carne picada de cerdo
- 1 huevo
- 1 rebanada de pan lactal (previamente remojada en leche)
- aceite para engrasar
- 500 g de agua
Salsa
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
-
50
g de sake
of 50 g de vino de Jerez seco - 1 cucharadita de almidón de maíz
Presentación
- 100 g de semillas de sésamo tostado
- 150 g de lazos de pasta (fideos moñitos cocidos)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghee
2h 10min
Hojas de parra rellenas
1 Std. 40 Min
Leche de coco
5min
Barritas de avena y chocolate
45min
Trufas de almendra y cacao
25min
Risotto con frutos del mar
55min
Kibbeh con salsa de yogur
1h
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Puré de papas (Pelar)
35min
Croquetas con las sobras del asado
5j
Rogel
2h 20min
Locro
25u. 15min