Apparaten en accessoires
藥膳鮮蝦
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
黑麻油20 克
-
薑 切片20 克
-
水100 克
-
米酒100 克
-
黑棗 (約20克),洗淨,瀝乾6 顆
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
草蝦 (帶殼),去鬚腳和腸泥300 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
151.7 mg
Eiwitten
22.4 g
Calorieën
1197.5 kJ /
286.2 kcal
Vetten
10.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8291.2 g
Koolhydraten
10.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
6 recepten
Taiwan
Taiwan