Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de chocolate
- 140 g de azúcar glass
- 20 g de cocoa en polvo
- 350 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
- 40 g de harina de almendras
- 200 g de mantequilla sin sal
- 2 huevos
Caramelo
- 150 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla
- 30 g de agua
- 1 cdita de sal
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 1 cda de vinagre
Pudín de chocolate
- 150 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 200 g de leche entera
- 40 g de azúcar
- 18 g de fécula de maíz
- 2 yemas de huevo
- 55 g mantequilla
Montaje
- mango, fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2512 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dulce de leche
1 Std. 10 Min
Salsa de caramelo TM6
1hod. 30min
Waffles belgas
1hod. 30min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Souflé de frutos rojos
1 Std. 10 Min
Red velvet
1hod. 30min
Glaseado blanco
2hod.
Ganache de chocolate
45 min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20 min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Masa para pasta fresca
1hod.